PREMIUL SICKBOY(TM) PENTRU LITERATURA PE 2002


PREFATA: Textul de mai jos este o creatie proprie a lui sickboy™ si este protejata de legea dreptului de autor, fiind scrisa in timpul unei ore de curs oarecare de la scoala. Pentru a intelege cu adevarat continutul se recomanda citirea cu MARE atentie a sa si evitarea cu orice pret a citirii premature a sfarsitului.

Si apoi incepu... Nori grei se adunau deasupra pamantului blestemat si gata sa fie sfintit, totul sub amenintarea unor tunete asurzitoare pornite din mania nemarginita a zeilor. Mi-am zis ca va fi greu. Nu exista nici o urma de indoiala asupra acestui lucru. Multi curajosi incercasera sa se umple de eroism cucerind reduta care ma astepta pentru ca nu dupa mult timp sa isi gaseasca sfarsitul vremelnic sub crudul ranjet al sortii. Apoi am inchis ochii... Imaginea sumbra a necunoscutului plin de pericol mi se infatisa in mintea-mi incarcata de povara acestei provocari care parea tot mai mult indepartandu-se sub ochii neputinciosi ai condamnatului. Acum nu mai era cale de intoarcere. Toate bucuriile, deceptiile si sperantele vietii imi treceau prin fata ochilor. Sudoarea ma cuprinse ca buruienii intr-un camp de flori de mai; o senzatie incredibila ma incerca si din acel moment mi-am dat seama ca devenisem un nou om. Ma simteam mandru si obosit in acelasi timp. Efortul incomensurabil la care eram expus imi taiase respiratia si pentru un moment m-am gandit ca nu voi reusi. O raza de lumina imi batu totusi in pleoape mangaindu-mi-le si speranta renascu mai intai ca un firicel de plumb, apoi cu forta unei marei in retragere. Reusisem. Visul meu se implinise. Nimeni nu mai putea spune nimic acum, eram intr-al noualea cer. Se terminase.
Apoi am tras apa de la WC.

© sickboy™ 2002

* sickboy™ incurajaza creatiile literare ale tinerilor scriitori. Daca oricine este posesorul unei astfel de creatii, este incurajat sa le trimita pe adresa sickboyvlady@email.ro impreuna cu numele sau.

© sickboy™ ::::> versiunea in limba romana

© sickboy™ 2002